Aanverwante diensten

Badminton is een lastige sport om te beoefenen. Zeker wanneer je net begonnen bent, heb je de verschillende technieken nog niet onder de knie. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende manieren om je voeten neer te zetten en kun je op diverse manieren opslaan. Kortom: badminton is zo makkelijk nog niet. Wij kunnen je hier echter bij helpen. Daarnaast moet je over de juiste materialen beschikken wanneer jij deze sport wilt beoefenen. Ben je geen vaste beoefenaar? Dan is het natuurlijk zonde om veel geld uit te geven aan materiaal. Wij bieden in dat geval een uitkomst.

Badmintontraining

Wil jij een betere badmintonner worden? Dan kun je bij ons terecht voor badmintontraining. Tijdens deze trainingen behandelen wij uiteraard de verschillende badmintontechnieken. Je leert in eerste instantie hoe jij het racket vast moet houden. Daarnaast besteden wij aandacht aan het voetenwerk en de verschillende manieren hoe jij op kunt slaan. Onze trainers zijn ervaren badmintonners die zelf al jarenlang actief zijn binnen deze sport. Hierdoor kunnen zij jou alle verschillende technieken uit het badminton bijbrengen.


Materiaalverhuur

Wil jij voor de fun een paar keer badminton beoefenen? Of wil je een grote groep eens kennis laten maken met deze sport? Dan schaf je natuurlijk niet zelf materialen aan. In dat geval besteed je namelijk onnodig veel geld. Je kunt bij ons de verschillende badmintonmaterialen huren. Wij verhuren onder meer rackets en shuttles en je kunt ook bij ons terecht voor netten. Het is zelfs mogelijk om materiaal te huren voor het uitzetten van de velden. Wanneer jij dus niet allerlei dure materialen wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres om de boel te huren.