Diensten

Badminton is na voetbal de populairste sport ter wereld. Dit komt met name doordat de sport in Azië heel erg veel beoefend wordt. In Nederland is het aantal mensen dat aan badminton doet een stuk minder. Toch zijn er verspreid over het hele land diverse badmintonverenigingen. Deze clubs hebben vaak moeite het hoofd boven water te houden. Dit komt voornamelijk doordat er weinig leden zijn. Doordat deze verenigingen krap bij kas zitten, zijn er vaak geen financiële middelen om bijvoorbeeld een eigen website te beginnen. Geldt dit ook voor jouw badmintonclub? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!

Het opzetten van een blog

Een website is het visitekaartje van jouw badmintonclub. Mensen met interesse in badminton, kunnen op jouw site kennismaken met de club en informatie krijgen over de sport. Wanneer zij geïnteresseerd zijn, kunnen zij zich ook vaak aanmelden via de site. Probleem is alleen dat er binnen veel badmintonclubs geen kennis aanwezig is om een eigen site te kunnen bouwen. Jouw club kan het in dat geval door een externe partij laten doen. Dit kost echter weer geld. Wanneer er niet veel geld is, schuift jouw club het waarschijnlijk op de lange baan. Dat is echter niet nodig. Wij kunnen jouw vereniging namelijk helpen. Hoe? Door een blog op te zetten voor jouw site. Een blog is makkelijk in beheer en de kosten zijn gering. Hierdoor kun jij de buitenwereld toch informeren over jouw club en hierdoor komen er mogelijk wel meer leden!

Technische ondersteuning

Het internet zit vol virussen en andere rommel. Deze kunnen ervoor zorgen dat de website van jouw badmintonclub mogelijk niet meer goed werkt. Wanneer je geen kennis van zaken hebt, weet je niet hoe je dit probleem moet verhelpen. Wij kunnen je hierbij helpen. De site wordt uitvoerig gescand door onze medewerkers, waardoor zij het probleem binnen de kortste keren achterhaald hebben. Doordat wij werken met een team van ervaren ICT’ers, is het probleem binnen een handomdraai verholpen. Door onze hulp in te schakelen, werkt jouw site dus snel weer naar behoren. Wil je dingen aanpassen op je site? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Telefonisch contact opnemen

Wil je gebruikmaken van onze technische ondersteuning? Dan kun je ons per mail benaderen. Het kan in dat geval zijn dat het een aantal werkdagen duurt voor je een reactie ontvangt. Per mail ontvangen wij namelijk ontzettend veel reacties. Wil je liever direct weten waar je aan toe bent of hoe wij je kunnen helpen? Dan raden we je aan telefonisch contact op te nemen. Om ons te kunnen bellen, moet je natuurlijk wel genoeg saldo op jouw smartphone hebben staan. Is dit niet het geval? Dan moet je eerst kpn bijvullen. Gelukkig kan dit makkelijk en snel via het internet. Je kunt dus alsnog snel contact met ons opnemen, zelfs wanneer je eerst moet herladen.